Navigatie

Murad webshop

Murad webshop: huisverzorging door dokter Murad

Howard Murad (M.D., FAAD) is een autoriteit op het gebied van huidverzorging. Hij heeft het gezicht daarvan, letterlijk, veranderd. Bij ons in de Murad webshop koopt u zijn artikelen voor huidverzorging, gebaseerd op diepgaand wetenschappelijk onderzoek en decennia-lange ervaring.

Dokter Murad heeft zijn leven gewijd aan het bereikbaar maken van een mooie en gezonde huid. Hij ontwikkelde filosofieën en methoden om de huid- en lichaamsgezondheid van honderdduizenden mensen te verbeteren. In de Murad webshop vindt u de beste artikelen van zijn hand, geschikt voor betaalbare huidverzorging met uitstekende resultaten.

Murad Inc. sinds 1989

De geschiedenis van dokter Murad gaat terug tot in 1989, toen hij Murad Inc. oprichtte. Het vormde zijn methode om baanbrekende huidverzorgingstheorieën met de wereld te delen. Hij is een erkend dermatoloog met een bloeiende praktijk in Los Angeles, die werd opgeleid als farmaceut. Bovendien is hij klinisch professor in medicijnen (dermatologie) op de Geffen School of Medicine aan de UCLA. Hij behandelt meer dan 50.000 patiënten die met goed resultaat gebruik maken van zijn wetenschappelijk gestuurde Cellular Water Principle™. Dit principe helpt het celmembraan te herstellen door water en voeding naar de cellen toe te trekken. Het resultaat is uitstekende huidverzorging, met de producten bij ons uit de Murad webshop.

In de Murad webshop vindt u een groot aantal artikelen die het resultaat zijn van het onderzoek met zijn onderzoeksteam. Hij is de schrijver van het boek Wrinkle-free Forever en beschrijft daarin verschillende producten die er wereldwijd voor zorgen dat veel mensen veel minder last hebben van rimpels. Bovendien scheef hij een tweede boek The Cellulite Solution om zich te richten op cellulitis. Hij gaf daarin aan dat dit een huidprobleem in plaats van een vetprobleem vormt, waardoor de oplossingen er anders uitzien dan we tot op dat moment gewend waren.

Murad webshop met producten van de visionair

In de Murad webshop vindt u een scala aan producten, afkomstig van deze visionair. Het zijn producten op het gebied van huidverzorging, die bijvoorbeeld helpen rimpels te voorkomen of te verhelpen. Dokter Murad speelde een baanbrekende rol bij de introductie van Alpha Hydroxy Zuren, Antioxidanten, Infusietechnologie, Pommegranate Technologie, en meest recent, Durian Extract technologie. Hij geldt daarmee als een absolute autoriteit op het gebied van huidverzorging. Dit valt terug te zien in de producten bij ons in de Murad webshop, ze zorgen er op een uiterst effectieve manier voor dat u uw huid op een goede manier kunt verzorgen, met een strak en jong resultaat tot gevolg.

“Als dermatoloog, farmaceut en onderzoeker, heb ik mijn leven gewijd aan het bereikbaar maken van een mooie, gezonde huid voor iedereen. Een gezond uiterlijk is een reflectie van algeheel welbevinden zowel innerlijk als uiterlijk. Dit schept op zijn beurt een gezond milieu voor de huid, zodat wanneer problemen zich toch voordoen, deze gemakkelijker op te lossen zijn,” aldus dokter Murad.

Bij ons in de Murad webshop zorgen we voor een uitgebreid assortiment met hoogwaardige producten, gericht op huidverzorging. Blader er doorheen om inspiratie op te doen of bestel dat ene product dat u al langere tijd zocht.

Vragen over de producten van dokter Murad? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Murad webshop: huisverzorging | Beautify Luxury

Producten van dokter Murad kopen? Bekijk de Murad webshop met een uitgebreid assortiment op het gebied van huidverzorging. 

© 2015 - 2019 Beautify Luxury | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel