Navigatie

Nikkie collectie online kopen

Nikkie collectie: online kopen

Nikkie is de kledinglijn van Nikke Plessen, gelanceerd in 2011. Ze ontwerpt vrouwelijke, sexy en elegante kleding op basis van haar eigen stijl. Het is een van de snelst groeiende Nederlandse fashionbrands met internationale allure.

De Nikkie collectie online kopen? We zorgen in de webshop voor een uitgebreid assortiment met de mooiste artikelen van Nikke Plessen. Doe online inspiratie op met de mooie fashion items of shop een mooie nieuwe outfit bij elkaar voor een bijzondere gelegenheid.

Kledinglijn van Nikkie Plessen

De kledinglijn van Nikkie Plessen heeft het hoofdkantoor in ons eigen Amsterdam en showrooms verspreid over Europa en Azië. U kunt winkelen bij Nikkie Brand Stores, bij diverse shop-in-shops, in toonaangevende Europese en Aziatische warenhuizen en natuurlijk gewoon online bij ons. We zorgen ervoor dat u de Nikkie collectie online kunt kopen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. We combineren daarmee de uitstraling van de kleding die hangt bij de Selfridges Group London en de eigen shops van Nikkie in de iconische warenhuizen Galeries Lafayette en het Japanse Takashimaya met het gemak van online winkelen.

Door de Nikkie collectie online te kopen kunt u er eenvoudig doorheen bladeren, op zoek naar een speciaal fashion item of een mooie nieuwe outfit voor een mooie gelegenheid. De collectie staat bekend om de mogelijkheid om het oneindige te combineren met het vrouwelijke, waardoor er een edgy en stoere uitstraling ontstaat die geschikt is voor dag en nacht. De kleding spreekt veel vrouwen aan en zorgt er richting de mannen voor dat u zich mooi vrouwelijk kunt kleden. De Nikkie collectie die u online kunt kopen vult het gat tussen high-end en high-street fashion labels, waarmee het een unieke plaats in de markt heeft.

Online kleding kopen van Nikkie Plessen

De kracht van de eigen kledinglijn van Nikkie Plessen ligt vooral in de combinatie van high-end ontwerpen voor een betaalbare prijs, altijd voorzien van luxe en bijzondere materialen. Hierdoor sluit de collectie van Nikkie ontzettend goed aan bij de rest van ons assortiment en is het voor ons een waardevolle aanvulling op de overige merken die we voeren. U kunt online de Nikkie collectie kopen, bijvoorbeeld aan de hand van de mooie pasvorm en de elegante silhouetten waar de ontwerpster voor weet te zorgen. Er ontstaat een uitgesproken stijl met herkenbare looks, die zowel Nederland als de rest van de wereld weet te veroveren.

De Nikkie collectie online kopen of zin om inspiratie op te doen? Ontdek het herkenbare Nikkie-DNA in de verschillende mooie outfits of shop een van de accessoires bij onze andere merken. Bekijk ons uitgebreide assortiment van Nikkie Plessen, goed in lijn met de overige merken van pure klasse en elegantie.

Vragen over de kledinglijn van Nikkie Plessen of specifieke items? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Nikkie collectie: online kopen | Beautify Luxury

De Nikkie collectie online kopen. Kledinglijn van Nikkie Plessen. Vrouwelijke, sexy, elegante en stoere designs. Uitgebreid online assortiment.

 

 

© 2015 - 2019 Beautify Luxury | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel